«Παίρνει τον Νασίμ Χινέιντ η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας!»

Ο Νασίμ Χινέιντ εν δράσει! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στόχος της ΑΕΚ ο 23χρονος Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νασιμ Χινέιντ  είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τα στόπερ!

Η ΑΕΚ ψάχνει για κεντρικό αμυντικό. Και φαίνεται πως τον έχει βρει, καθώς σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο Νασίμ Χινέιντ είναι εκλεκτός της «Ένωσης». Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τυνησία η «Ενωση» φέρνει την Δευτέρα στην Αθήνα για υπογραφές τον 23χρονο διεθνή Τυνήσιο  σέντερ μπακ Νασίμ Χινέιντ . Ο Χινέιντ ανήκει στην Σφαξιέν, ομάδα από την οποία είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός τον Μεριά και σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα η ομάδα του είχε απορρίψει πρόταση 700.000 ευρώ του ΠΑΟΚ.

Το δημοσίευμα της «Tunisienumerique» αναφέρει πως «υπάρχει ακόμη διαφορά στο οικονομικό μεταξύ ΑΕΚ και Σφαξιέν αφού οι Τυνήσιοι θέλουν 800.000 ευρώ και η ΑΕΚ δίνει 600 όμως για να έρχεται ο παίκτης για εξετάσεις εκτιμάται πως η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί».

Ουσιαστικά, η ΑΕΚ αφήνει πίσω της μία και καλή την υπόθεση του Ογκνιεν Βράνιες, διότι «Ενωση» δεν μπορεί να περιμένει άλλο να βρει λύση ο Βόσνιος με την Αντερλεχτ. Πρέπει να καλυφθεί άμεσα το κενό. Και η περίπτωση του Χινέιντ είναι μία από τις δύο – τρεις, που έχουν ξεχωρίσει και εξετάζονται, με την «Ενωση» να… φουλάρει για να τελειώνει με τη «τρύπα» στο κέντρο της άμυνας.

Το who is who

Ο Νασιμ Χινέιντ έχει ύψος 1.90 και διακρίνεται για το δυναμικό στα όρια του σκληρού παιχνίδι του και για την ικανότητα του στον αέρα. Είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα του τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά στημένα. Είναι δεξιοπόδαρος όμως χρησιμοποιεί πολύ καλά και το αριστερό του ενώ αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός στόπερ χωρίς όμως να έχει πρόβλημα να παίξει και δεξιά στο κέντρο της άμυνας ανάλογα με τον παρτενέρ του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τους εκτελεστές πέναλτι της Σφαξιέν και μάλιστα έχει πετύχει δύο γκολ με αυτό τον τρόπο. Από πέρυσι το καλοκαίρι είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Τυνησίας Αλέν Ζιρές και ήταν στην αποστολή στο Κόπα Αφρικα του 2019 όπου αγωνίστηκε στον μικρό τελικό Τυνησία – Νιγηρία.

«Παίρνει τον Νασίμ Χινέιντ η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X