Η Σίτι... καραδοκεί για τον Μέσι: πιστεύουν ότι μπορούν να τον πείσουν

Η Σίτι... καραδοκεί για τον Μέσι: πιστεύουν ότι μπορούν να τον πείσουν
Photo Credits: INTIME

Είναι ένα θέμα που επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την ταπεινωτική ήττα της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Μάντσεστερ Σϊτι πιστεύουν πως έχουν τον τρόπο να πείσουν τον Λιονέλ Μέσι εφόσον αυτός αποφασίσει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα.

Είναι ένα θέμα που επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την ταπεινωτική ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μπάγερν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι ξανά αντιμέτωπος με μια πολύ άσχημη κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας και «φουντώνουν» έτσι τα σενάρια περί αποχώρησής του από τη Βαρκελώνη.

Ο Μέσι έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 και ως τώρα δεν έχει καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει για την ανανέωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror», η Σίτι είναι στην… pole position για την απόκτησή του σε περίπτωση που όντως αποφασίσει να φύγει από τους Καταλανούς.

Οι άνθρωποι των «Πολιτών» είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το «μπαμ» και πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Εκτιμούν, συγκεκριμένα, ότι μπορούν να δελεάσουν τον Μέσι τόσο με χρήματα, όσο και με την παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X