Ώρα ημιτελικών: Σεβίλλη εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ώρα ημιτελικών: Σεβίλλη εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

To Europa League επιστρέφει στην δράση με την Σεβίλλη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Europa League επιστρέφει στην δράση με την Σεβίλλη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Από την μία η Σεβίλλη που έχει κατακτήσει πέντε φορές τη διοργάνωση, ούσα η πολυνίκης του θεσμού, και από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θέλει διακαώς την κατάκτηση του τίτλου για να φέρει χαρά στον κόσμο, μετά από μία χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Οι Ισπανοί έχουν να χάσουν 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής δεν έχουν ηττηθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες. Ξαναβρέθηκαν πριν από μία διετία στα πρώτα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σεβίλλη προκρίθηκε χάρη στο διπλό που έκανε στο Ολντ Τράφορντ (1-2). Στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 0-0.

«Είναι ένα παιχνίδι που μας κάνει όλους να ονειρευόμαστε, απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο. Είναι η καλύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των τελευταίων ετών. Δεν έχει ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, μια τόσο απαιτητική λίγκα, από τον Ιανουάριο, αλλά νιώθουμε ικανοί να περάσουμε» τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Ανδαλουσίας, Γιούλεν Λοπετέγι.

«Είχαμε κάποιες ημέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στη σεζόν δεν είχαμε συχνά έξι ημέρες κενό μεταξύ δύο αγώνων. Προφανώς και είναι σημαντικό να μπούμε δυνατά από την αρχή. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να είμαστε έξυπνοι και δημιουργικοί για να πάρουμε την πρόκριση. Κάποιες φορές αυτά τα ματς κρίνονται από μία φάση» ανέφερε, από την πλευρά του, ο ‘Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Διαιτητής του αγώνα, που θα αρχίσει στις 22:00, θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Ίντερ ή τη Σαχτάρ στην Κολονία στις 21 Αυγούστου.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Σεβίλλη: Μπόνου – Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ρεγκιλόν – Μπανέγα, Χορδάν, Φερνάντο – Εν Νεσίρι, Οκάμπος, Σούσο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτετ: Ρομέρο – Γουίλιαμς, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Μπισάκα – Πογκμπά, Μάτιτς – Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Ράσφορντ – Μαρσιάλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X