Λιβάγια: Μήνυμα παραμονής από την γυναίκα του! (ΦΩΤΟ)

Λιβάγια: Μήνυμα παραμονής από την γυναίκα του! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μια... αινιγματική ανάρτηση έκανε η γυναίκα του Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει στο μυαλό του μόνο την ΑΕΚ και η γυναίκα του, το επιβεβαιώνει!

Συγκεκριμένα, η Ιρις Ράισιτς μας έχει συνηθίσει στις αναρτήσεις – μηνύματα. Το είχε κάνει και στο παρελθόν με φωτογραφία που παρουσίαζε τον Κροάτη επιθετικό ως άλλο Οδυσσέα που κλείνει τα αυτιά του στις… Σειρήνες από ομάδες του εξωτερικού. Γιατί; Γιατί είναι τρελός για την ΑΕΚ!

Τώρα, η κα. Λιβάγια χτύπησε ξανά με ανάρτηση που έχει… βαθύτατο νόημα. Και μάλιστα εις διπλούν. Στην φωτογραφία που ανάρτησε η σύζυγος του Κροάτη άσου, απεικονίζεται ο ίδιος με κοστούμι με το σήμα της ΑΕΚ, να φορά το μετάλλιο του Πρωταθλήματος του 2018 και το βραβείο του MVP της Super League στο ένα χέρι. Τι βρίσκεται στο άλλο του χέρι; Η… συμβολική βόμβα της Original 21.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Salute the MVP @livajamarko ???#opiumexperience #opiumgraphics #poster #design #edit #manipulation #livaja #mvp #aekathens #aekfc #aekfamily #aekfans #superleaguegreece #bomber #croatia #football #ourpassion #editlovers #blackandyellow #army #weareaek ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Opium_Graphics team (@opium_experience) στις

Ωστόσο, αυτά που βρίσκονται στο backround ίσως έχουν μεγαλύτερη σημασία. Μια κιτρινόμαυρη κιθάρα συνδεδεμένη με ένα ηχείο με αυτοκόλλητο Original 21 από τη μια μεριά. Από την άλλη, έχει τσάντες γεμάτες λεφτά και τις σημαίες Ισπανίας, Τουρκίας και Ιταλίας. Κάτι που συμβολίζει φυσικά τα… χρήματα που αραδιάζουν στα πόδια του η Φενέρ, η Τράμπζονσπορ, η Λάτσιο και άλλες ομάδες. Ενα ξεκάθαρο σύνθημα παραμονής από την σύζυγο του Μάρκο Λιβάγια.

Δείτε την ανάρτηση της Ιρις Ράισιτς, αλλά και την σχετική φωτογραφία: 

Λιβάγια: Μήνυμα παραμονής από την γυναίκα του! (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X