Ο Λιονέλ Μέσι ξενερωμένος στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι ξενερωμένος στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εγινε viral το video

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν διέλυσε την Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι ήταν ξενερωμένος στα αποδυτήρια των Καταλανών πριν επιστρέψει στα αποδυτήρια.

Η φωτογραφία του μοναχού, απαρηγόρητου Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα έγινε viral και αντικατόπτριζε ακριβώς την εικόνα του ιστορικού «στραπάτσου» από τη Μπάγερν Μονάχου. Κι όμως, η σκηνή εκτυλίχθηκε μόλις στα μισά του αγώνα, με το σκορ στο 1-4 και τον αρχηγό των Μπλαουγκράνα να έχει χάσει κάθε όρεξη για να επανέλθει στο χορτάρι και να κυνηγήσει την ανατροπή, ή έστω την αντίδραση.

Μετά τα τέσσερα γκολ σε 31 λεπτά που δέχθηκαν οι Καταλανοί, επικρατούσε η απόλυτη σιγή στις τάξεις τους, στη διάρκεια της ανάπαυλας. Με τον Λίο να δείχνει ξενερωμένος, δίπλα από τους συμπαίκτες του και τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν να στέκεται στην είσοδο των αποδυτηρίων, με αχανές βλέμμα μετά το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο, που θα ήταν μόνο η αρχή της πιο ντροπιαστικής βραδιάς στην ιστορία του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο της στιγμής που έγινε viral:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X