Λεβάντε: Μένει ελεύθερος ο Σαντίκου που ενδιαφέρει τον Αρη

Λεβάντε: Μένει ελεύθερος ο Σαντίκου που ενδιαφέρει τον Αρη

Ο Αρης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λεβάντε αφήνει ελεύθερο τον Αλβανό παίκτη, Σαντίκου, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Αρης.

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον 29χρονο επιθετικό χρονολογείται από τα μέσα του περασμένου Ιούλη καθώς αυτός ήταν ο πρώτος στόχος για την κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, στις επαφές που έγιναν τόσο με την πλευρά του Αρμάντο Σαντίκου όσο και με τη Λεβάντε με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, διαπιστώθηκε το επίπεδο δυσκολίας της υπόθεσης. Κι αυτό διότι ο παίκτης έκανε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Μάλαγα (ως δανεικός) και η Λεβάντε θέλησε να εξαργυρώσει την καλή σεζόν του. Πλέον όμως τα δεδομένα αλλάζουν…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «laprovincias.es», η Λεβάντε προσπάθησε να εξασφαλίσει όφελος μέσα από την περίπτωση του Σαντίκου, αλλά δεν βρήκε πρόταση στο οικονομικό επίπεδο που θα ήθελε. Ο έμπειρος επιθετικός δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της, Πάκο Λόπεζ, παράλληλα όμως θα πρέπει να ελαφρύνει το μπάτζετ λόγω του financial fair play. Μέσα στη λίστα των παικτών που πρέπει να αποχωρήσουν είναι και ο διεθνής Αλβανός επιθετικός. «Το κλαμπ ψάχνει για οξυγόνο για να φτάσει στο επίπεδο δημιουργίας ομάδας αλλά το πρόβλημα είναι η ύπαρξη μεγάλων συμβολαίων. Υπό αυτές τις συνθήκες, η διεύθυνση της ομάδας εξετάζεται την πιθανότητα λύσης του συμβολαίου του Σαντίκου… σήμερα. Ο λόγος είναι οι αποδοχές του Αλβανού επιθετικού για τον οποίον υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα παραχωρούταν αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ. Η προθεσμία (της Λεβάντε) για τη λύση του συμβολαίου είναι σήμερα!», αναφέρει.

Είναι προφανές ότι σε περίπτωση αποδέσμευσης του παίκτη από τη Λεβάντε, αυτομάτως θα αλλάξουν τα δεδομένα της υπόθεσής του. Τούτο δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι εύκολη. Με την υπόθεση του Αρμάντο Σαντίκου ασχολείται έντονα και ο αλβανικός Τύπος σύμφωνα με τον οποίον ο παίκτης έχει δώσει προτεραιότητα στην προοπτική παραμονής του στην Ισπανία και ήδη έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από τις Τενερίφε, Σπόρτιγκ Χιχόν.

Καταλήγοντας, ο Άρης δεν εγκατέλειψε ποτέ την περίπτωση του Σαντίκου, ασχέτως των προχωρημένων συζητήσεων με τον Κριστιάν Λόπεζ και μένει να φανεί αν τώρα θα κάνει την τελική κίνησή του για την απόκτησή του, παρότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X