ΑΕΚ: Το παλεύει για Πλάνιτς!

Πλάνιτς: Στο κόλπο και η Αντάλιασπορ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει τον Μπόγκνταν Πλάνιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς αποτελεί στόχο της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός ενδιαφέρει την ΑΕΚ και γι’ αυτό βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ιλια Ιβιτς, που του έχει μεγάλη εκτίμηση. Μάλιστα, σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση.

Η ΑΕΚ μετά την κάλυψη της…  τρύπας στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Ινσούα, έχει επικεντρωθεί στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι πάντα στη λίστα, αλλά η περίπτωσή του δεν προχωράει. Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ βλέπει κι άλλες λύσεις. Και αυτή του Πλάνιτς αρέσει, διότι ο 28χρονος έχει στοιχεία που ψάχνουν στην «Ενωση». Ωστόσο, δεν είναι εύκολη η μεταγραφή του, γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα με την Στεάουα, από την οποία έμεινε ελεύθερος, μέσω… προσφυγής.

Να θυμίσουμε πως, η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία έχοντας στο κέντρο της άμυνας, τους Μάριο Οικονόμου, Ζίγκα Λάτσι, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Στράτο Σβάρνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X