Λαμπρόπουλος: Στην Μπόχουμ ως ελεύθερος μέχρι το 2022! (ΦΩΤΟ)

Λαμπρόπουλος: Στην Μπόχουμ ως ελεύθερος μέχρι το 2022! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος επέστρεψε στην Μπόχουμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Λαμπρόπολος έπειτα από μια πολύ καλή σεζόν στη Λα Κορούνια, από την οποία έμεινε ελεύθερος, επέστρεψε στην Μπόχουμ.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ φοράει ξανά την φανέλα της Μπόχουμ. Στα 30 του πλέον ο Έλληνας μπακ είχε πέρυσι μία σεζόν με 28 ματς και 1 ασίστ και αφότου αποχώρησε από την Λα Κορούνια μένοντας ελεύθερος έκλεισε και τυπικά στη Μπόχουμ με συμβόλαιο έως το 2022.

Ο εκτελεστικός διευθυντής και επιτελικό στέλεχος της ομάδας, Σεμπάστιαν Σχιντζιέλορζ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του παίκτη που έχει μεταξύ άλλων φορέσει τις φανέλες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και Πανιωνίου και στην Ευρώπη έχει παίξει σε Ισπανία και Γερμανία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στη Μπόχουμ και θέλω να ξαναδώ τους συμπαίκτες μου. Πέρυσι δείξαμε την προοπτική μας ως ομάδα και θέλουμε φέτος να ‘χτίσουμε’ κάτι καλύτερο για την επερχόμενη περίοδο», είπε ο ίδιος ο Λαμπρόπουλος στο επίσημο site της γερμανικής ομάδας.

Ο Λαμπρόπουλος είχε δοθεί δανεικός στη Μπόχουμ από τη Λα Κορούνια από τον Γενάρη έως τις 30 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα είχε παίξει σε δέκα ματς πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X