Αλβανός: «Η ΑΕΚ επενδύει στο μέλλον της»

Αλβανός: «Η ΑΕΚ επενδύει στο μέλλον της»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ με τον απολογισμό να είναι παραπάνω από θετικός. Η «Ένωση» κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στους Εφήβους και την δεύτερη θέση στους Νέους γεγονός που αποτελεί και την μεγαλύτερη μέχρι τώρα διάκριση του συλλόγου στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Η περσινή κατάκτηση του τίτλου από τους Παίδες είχε και συνέχεια γεγονός που δείχνει και τον σωστό προγραμματισμό και την δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ.

Αυτό σχολίασε και ο προπονητής των δύο τμημάτων του «Δικεφάλου» Αλέξης Αλβανός ο οποίος με δηλώσεις του στην «Ώρα» έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν εκφράζοντας την περηφάνια του για την προσπάθεια όλων: «Θα πω αυτό που είπα και στα ίδια τα παιδιά. Μόνο περήφανος νιώθω για αυτά τα παιδιά και την προσπάθεια του. Οι μισοί έδιναν πανελλαδικές, απείχαν για μεγάλο διάστημα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Κάναμε το αδύνατο δυνατό για να κρατηθούν σε πολύ καλή κατάσταση μέσω οδηγιών και προγραμμάτων που τους δίναμε. Γενικώς η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική και έδειξαν πόσο αγαπάνε αυτό που κάνουν» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην επένδυση που κάνει η ΑΕΚ στις ακαδημίες της σχολίασε: «Καταφέραμε φέτος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στους Εφήβους εύκολα ενώ στους Νέους παρότι ήμασταν δύο χρόνια μικρότερο φτάσαμε στην δεύτερη θέση». Όσο για το τι σημαίνουν αυτές οι επιτυχίες για την ΑΕΚ και το μέλλον τόνισε: «Σημαίνει ότι υπάρχουν παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες, Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία όλο το τιμ και στηρίζουμε όλα τα τμήματα υποδομής. Αυτό θέλουμε άλλωστε να βγάλουμε αθλητές που μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Είναι κάτι που λείπει από την Ελλάδα γενικότερα. Ο σωστός προγραμματισμός και η δουλειά στις ακαδημίες καθώς και η ανάδειξη νέων ταλέντων. Η ΑΕΚ έχει μπει δυνατά σε αυτό το κομμάτι και θα βοηθήσει την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ όλη αυτή η επένδυση που γίνεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X