Στην Ενωση Νέων Παραλιμνίου ο Λουσέρο

Στην Ενωση Νέων Παραλιμνίου ο Λουσέρο
Photo Credits: INTIME

Στην Κύπρο συνεχίζει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ενωση Νέων Παραλιμνίου ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναιτωλικού Φερνάντο Λουσέρο.

Κάτοικος Κύπρου θα είναι από την νέα αγωνιστική περίοδο ο Φερνάντο Λουσέρο.

Ο Αργεντινός άσος έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στον Παναιτωλικό συμφώνησε με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, την φανέλα της οποίας θα φορά από την προσεχή σεζόν.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λουσέρο θα αγωνιστεί στην Κύπρο, καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-14 είχε φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΝΠ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου μέσου Adrian Lucero. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

Στην Ελλάδα έπαιξε σε Πανθρακικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Ξάνθη και Παναιτωλικό. Ο 34χρονος υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του με την ομάδα του Παραλιμνίου και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις των βυσσινί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X