Ο Γουόκερ... προειδοποιεί εν όψει Λιόν

Ο Γουόκερ... προειδοποιεί εν όψει Λιόν
Photo Credits: INTIME

Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί άπαντες να θεωρούν την Μάντσεστερ Σίτι ως το απόλυτο φαβορί, όμως ο Κάιλ Γουόκερ, που ονειρεύεται να κερδίσει το πρώτο του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι, φρόντισε να… προειδοποιήσει για τον αυριανό (22:00) προημιτελικό με αντίπαλο την Λιόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία, αλλά δεν έχει φτάσει ποτέ στους ημιτελικούς του Champions League, κατά την ίδια περίοδο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης με δύο νίκες, αντιμετωπίζει την Λιόν, η οποία απέκλεισε στους «16» την Γιουβέντους.

«Νομίζω ότι εάν με ρωτούσατε πριν από δύο χρόνια όταν υπέγραψα εδώ, μάλλον θα σας έλεγα ότι η Premier League είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα γιατί δεν είχα κατακτήσει ποτέ το πρωτάθλημα», σχολίασε ο 30χρονος Αγγλος αμυντικός και πρόσθεσε: «Τώρα που έχω κερδίσει αρκετούς τίτλους, αυτός είναι ο μόνος που θέλω (σ.σ. το τρόπαιο του Champions League). Μπορώ χωρίς αμφιβολία, να μιλήσω εκ μέρους όλης της ομάδας. Είναι αυτό που θέλουμε για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Η Λιόν έχει καλούς παίκτες. Η πρόκριση επί της Γιουβέντους, λέει πολλά. Πρέπει να είσαι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ πειθαρχημένη για να αποκλείσεις την Γιουβέντους σε δύο αγώνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X