Πέντε χρόνια χωρίς τον Γιάννη, αλλά είναι πάντα εδω!

Πέντε χρόνια χωρίς τον Γιάννη, αλλά είναι πάντα εδω!
Photo Credits: INTIME

Πέρασαν πέντε χρόνια από την τεράστια απώλεια του Γιάννη Ξενάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το “αντίο” του Γιάννη Ξενάκη!

Στις 14 Αυγούστου του 2015 η οικογένεια της ΑΕΚ θρήνησε την απώλεια ενός μέλους της, που την ακολουθούσε πιστά για πολλά χρόνια. Πάνω από όλα όμως έχασε έναν άνθρωπο-κόσμημα.

Νωρίς το πρωί εκείνης της ημέρας ο Γιάννης Ξενάκης ένιωσε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Μαρκόπουλο και μετέβη μόνος του στο Κέντρο Υγείας με το αυτοκίνητο. Δυστυχώς μόλις τον ανέλαβε ο γιατρός, έφυγε από την ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου!

Ήταν ρεπόρτερ για πολλά χρόνια στην Ελευθεροτυπία μέχρι την τελευταία μέρα έκδοσης της, ενώ μέχρι και την ημέρα που έφυγε από τη ζωή έγραφε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην εφημερίδα “Live Sport”.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του μάλιστα, η ΑΕΚ τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την μνήμη ενός από τους καλύτερους δημοσιογράφους που πέρασαν από την οικογένεια της. Η αίθουσα Τύπου στο… παλάτι της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι φέρει το όνομα του Γιάννη Ξενάκη από το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X