«Δεν τα παρατάει για Λιβάγια ο Μπουλούτ -Τον θέλει πολύ στην Φενέρμπαχτσε!»

«Δεν τα παρατάει για Λιβάγια ο Μπουλούτ -Τον θέλει πολύ στην Φενέρμπαχτσε!»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία για τον Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρεται στον Μάρκο Λιβάγια, οποίος φαίνεται να είναι η… καψούρα του νέου προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπουλούτ.

Στην γειτονική χώρα τα σενάρια για αυτόν δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον Κροάτη φορ με το όνομα του να είναι πολύ ψηλά στην λίστα της Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fotomac ο τεχνικός της ομάδας της Κωνσταντινούπολης Ερόλ Μπουλούτ δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί από την υπόθεση απόκτησης του επιθετικού της Ένωσης, ενώ στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται ότι επιμένει στην απόκτηση του 26χρονου καθώς πιστεύει ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του. Ο Μπουλούτ θέλει σαν τρελός τον Λιβάγια, καθώς έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του με συνέπεια να τον θέλει πολύ στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Μπουλούτ που παρακολουθεί στενά το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίστηκε ως παίκτης, θέλει πολύ τον Λιβάγια στην ομάδα του καθώς πιστεύει ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Φενέρ. Μάλιστα, επιμένει στη διοίκηση για την απόκτησή του. Η Φενέρ ετοιμάζεται να πιέσει την κατάσταση σχετικά με τον Λιβάγια και να τελειώσει άμεσα την υπόθεση.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά τα δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με το ενδιαφέρον της Φενέρ για την απόκτησή του κατέκλυσαν τα social media του με μηνύματα «μείνε μαζί μας» καθώς δεν θέλουν να τον χάσουν από την ομάδα τους».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κρούση για τον παίκτη, αλλά ούτε και πρόταση από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ενώ το όνομα του ακούστηκε μεταξύ άλλων και για τις Τράμπζονσπορ και Λάτσιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X