Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και ο Γκασπάρ

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και ο Γκασπάρ
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μια αποχώρηση από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Μπρούνο Γκασπάρ από τη Σπόρτινγκ και ο Πορτογάλος μπακ αποχαιρέτησε τον σύλλογο.

Μέχρι περίπου πριν ένα μήνα, η παραμονή του Μπρούνο Γκασπάρ στον Ολυμπιακό θεωρούνταν δεδομένη. Ο Μαρτίνς τον ήθελε ενώ και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από το ρόστερ σήμαινε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να κρατήσουν τουλάχιστον τον ένα από τους δύο δεξιούς μπακ στο ρόστερ τους για τη νέα σεζόν.

Ο καιρός όμως πέρασε, πιθανότατα ο «ερυθρόλευκος» σχεδιασμός άλλαξε στο ενδιάμεσο και έτσι η οψιόν που υπήρχε για την αγορά του Γκασπάρ στη συμφωνία των Πειραιωτών με τη Σπόρτινγκ, δεν ενεργοποιήθηκε. Ακόμη και τότε, η αίσθηση που υπήρχε είναι ότι ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα επαναπροσεγγίσει τον σύλλογο της Λισαβόνας ώστε να τα βρουν για τον παίκτη με ένα ίσως πιο… οικονομικό ποσό, όμως πλέον όλα δείχνουν ότι το ξεκίνημα της νέας σεζόν τουλάχιστον θα τον βρει πίσω στα «λιοντάρια»για την έναρξη της προετοιμασίας τους.

Άλλωστε, την Πέμπτη ο 27χρονος αμυντικός χαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του με μια ανάρτηση στο instagram: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό το ταξίδι. Η στήριξή σας ήταν τόσο σημαντική για την επιτυχία μας. Είχα την απίστευτη ευχαρίστηση να είμαι κομμάτι αυτή της ομάδας. Καλή τύχη λιοντάρια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος και αρκετοί από τους συμπαίκτες του αυτή τη σεζόν απάντησαν με τα δικά τους σχόλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X