Δένδιας: Στο Ισραήλ ο Ελληνας ΥΠΕΞ -Συνάντηση με Νετανιάχου (ΦΩΤΟ)

Στο Ισραήλ έφτασε ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών

Η Ελλάδα συνεχίζει τη διπλωματία και ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ταξίδεψε σήμερα (Πέμπτη) στο Ισραήλ, εκεί όπου συναντήθηκε με τον ομόλογο του Γκάμπι Ασκενάζι.

Συνάντηση Δένδια-Νετανιάχου

«Υποδοχή ΥΠΕΞ Ν. Δένδια από ομόλογο Ισραήλ G. Ashkenazi -ισχυροί δεσμοί και μία διαρκώς ενισχυόμενη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ», αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών. «Καλωσόρισες στο Ισραήλ, καλέ μου φίλε, υπουργέ Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια. Είναι πάντοτε μεγάλη τιμή να σε φιλοξενώ στην Ιερουσαλήμ», έγραψε στο Twitter ο Γκάμπι Ασκενάζι.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου. Οι συζητήσεις εστιάζονται στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ σε διμερές επίπεδο, και στο πλαίσιο του σχήματος 3+1.

Ο κ. Δένδιας ολοκληρώνει την επίσκεψή του στο Ισραήλ με τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου (Benjamin Netanyahu).

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X