ΑΕΚ: Καμιά κρούση της Φενέρμπαχτσε για Λιβάγια!

Έφτασε τις 100 συμμετοχές με την ΑΕΚ ο Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Δεν υπάρχει πρόταση από την Φενέρμπαχτσε για τον Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρης διάψευση της ΑΕΚ για τον Μάρκο Λιβάγια.

Νέες φήμες υπήρξαν από τα τουρκικά Μέσα αναφορικά με τον Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός, σύμφωνα με τον Τύπο της γείτονας χώρας, φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Φενέρ. Μάλιστα, δημοσίευμα, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, ανέφερε πως η Φενέρ έχει ρωτήσει την ΑΕΚ για τον Λιβάγια, με την «Ένωση» να απαντάει πως τον παραχωρεί με 12 εκατ. ευρώ. Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Fotospor» από την γείτονα χώρα, αναφέρει ότι «ο παλαίμαχος άσος της Φενέρ, Εμρέ Μπελόζογλου ρώτησε τον Ιλια, με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί στην Ιταλία, τη τιμή του Λιβάγια».

Εν συνεχεία, τονίζεται: «Ο Ιβιτς του είπε ότι κάθε παίκτης έχει τιμή πώλησης. Του εξήγησε ότι πρόταση 16-18 εκατ. ευρώ δεν πρόκειται να έρθει από αυτούς, αλλά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης θα θεωρούσε εξαιρετική πρόταση, μία κοντά στα 12 εκατ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις μετά από αυτό διακόπηκαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X