Μήνυμα Μακρόν σε Αγκυρα: «Ενισχύουμε τη στρατιωτική μας δύναμη στη Μεσόγειο»

Κοντά στην Εθνική Γαλλίας ο Μακρόν

Οσα έγραψε στο Twitter ο Γάλλος πρόεδρος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, μέσω Twitter, στην Τουρκία και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μετά την στήριξη που προσέφερε το Ισραήλ λίγες ώρες πριν, μέσω αξιωματούχων αλλά και τη δημόσια τοποθέτηση του γιου του πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος έγραψε ότι στηρίζει τις προσπάθειες την Ελλάδα, ως αποτέλεσμα των συνεχών επαφών των της ελληνικής κυβέρνησης με ξένους αξιωματούχους ήρθε και η δημόσια τοποθέτηση του Εμανουέλ Μακρόν.

“Η Τουρκία θα πρέπει να σταματήσει τις μονομερείς έρευνες για πετρέλαιο, ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν”, μετά τη συνομιλία που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πέραν των γαλλικών αεροσκαφών που έφτασαν πρόσφατα στην Κύπρο, η δήλωση του Μακρόν λέει ότι η Γαλλία θα ενισχύσει προσωρινά τη στρατιωτική παρουσία της στη Μεσόγειο για να δείξει ότι το διεθνές δίκαιο πρέπει να γίνεται σεβαστό.

Πρόσθεσε ότι θα αυξηθεί η στρατιωτική παρουσία της στη Μεσόγειο, σε συνεργασία με άλλους εταίρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X