Βιτριόλι: Πήρε εξιτήριο η 34χρονη Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη έδειξε ποια είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα!

Επειτα από περίπου τρεις μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από περίπου τρεις μήνες η 34χρονη Ιωάννα δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, σήμερα, Τετάρτη, πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο.

Το θύμα της βιτριολίστριας της Αγίας Ελεούσας, Έφης Κ., μετά από σχεδόν τρίμηνη νοσηλεία και απανωτές επεμβάσεις στο πρόσωπο, επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι και την οικογένειά της.

Η κοπέλα, έχει γάζες στο πρόσωπο ενώ η όρασή της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. «Η Ιωάννα πριν από λίγο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, στην οικογένειά της. Θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο, μια φορά την εβδομάδα για τις επιβεβλημένες ιατρικές ενέργειες. Η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή και είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Σε ό,τι αφορά το δικαστικό κομμάτι, ζητήσαμε απο τον κ. ανακριτή να ψάξουν το κινητό τηλέφωνο της κατηγορουμένης και διαδικτυακές εφαρμογές όπως το viber για να δούμε τη διαδρομή και τον τρόπο που προμηθεύτηκε το βιτριόλι» δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X