«Δεν παραιτείται για Αραούχο η ΑΕΚ, αλλά έχει κι άλλες επιλογές!»

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Ο Αραούχο θα ξεκινήσει προετοιμασία μαζί μας -Πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τη θέση του»
Photo Credits: INTIME

Στην Ισπανία γράφουν για το θέμα Σέρχιο Αραούχο-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ισπανία γράφουν για το θέμα Σέρχιο Αραούχο-ΑΕΚ.

Ψηλά στην ισπανική επικαιρότητα βρίσκεται η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ. Ο «Τσίνο» επέστρεψε στην Λας Πάλμας από τον δανεισμό του στην ΑΕΚ, αλλά ακόμα το μέλλον του είναι αβέβαιο. Η ιστοσελίδα «tantamartilla» δε, αναφέρει πως, «δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα παραμείνουν στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, αλλά σίγουρα για τον Αραούχο και τον Εντού Εσπιό (γύρισε από τον δανεισμό του στη Βιγιαρεάλ) μπορεί να βασιστεί πάνω τους ο Μιγκέλ Ανχέλ Ραμίρεθ (σ.σ. πρόεδρος της Λας Πάλμας)».

Παράλληλα, στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «το ελληνικό κλαμπ δεν έχει παραιτηθεί από τον Αραούχο, αλλά έχει κι άλλες επιλογές που μπορούν να παίξουν δίπλα από τον Μάρκο Λιβάγια. Αναμφίβολα, όμως, Λιβάγια – Ολιβέιρα είναι το αγαπημένο δίδυμο του προπονητή Μάσιμο Καρέρα. Πάντως, την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου ίσως ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τον Αραούχο»!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X