ΑΕΚ: Πλάνιτς και ακόμα ένα στόπερ στα υπόψιν

ΑΕΚ: Πλάνιτς και ακόμα ένα στόπερ στα υπόψιν
Photo Credits: INTIME

Μία πολύ σημαντική «τρύπα» που πρέπει να καλύψει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες και την απόσυρση ενδιαφέροντος από την «Ένωση» για την επιστροφή του Βόσνιου, η ΑΕΚ κοιτάζει άλλες πιθανές λύσεις για τα στόπερ, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει λύσεις στην ατζέντα του.

Για την ακρίβεια, υπάρχουν δύο στόπερ στα υπόψιν του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Ο ένας είναι ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, για τον οποίο – όπως είχε αποκαλύψει η «ΩΡΑ» – υπάρχει ενδιαφέρον. Και μάλιστα, η ΑΕΚ θα είχε ήδη προχωρήσει για τον Σέρβο σέντερ μπακ. Αλλά υπάρχει… προβληματισμός για την «τρέλα» του ιδιοκτήτη της Στεάουα, Μπεκάλι. Και αυτό διότι, παρά το γεγονός ότι ο Πλάνιτς έμεινε ελεύθερος, ο ίδιος τονίζει ότι ο 28χρονος στόπερ έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα. Να θυμίσουμε πως, ο Πλάνιτς έμεινε ελεύθερος με προσφυγή. Έτσι, η ΑΕΚ ενώ θα ήθελε να τελειώνει με την περίπτωσή του, ακόμα περιμένει. Ωστόσο, ο Ίβιτς μιλάει με ακόμα έναν «στόχο», που αποτελεί καλή λύση για τα μετόπισθεν της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως, η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της με κεντρικούς αμυντικούς τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Στράτο Σβάρνα, Μάριο Οικονόμου και Ζίγκα Λάτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X