«Θέλει να πάει στη Φενέρμπαχτσε ο Λιβάγια, η πρώτη επαφή έγινε πριν από μία εβδομάδα!»

«Θέλει να πάει στη Φενέρμπαχτσε ο Λιβάγια, η πρώτη επαφή έγινε πριν από μία εβδομάδα!»
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Φενέρμπαχτσε-Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Φενέρμπαχτσε έχει πάθει τη… πλάκα της με τον Μάρκο Λιβάγια!

Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον και κρούση της Φενέρμπαχτσε για τον Κροάτη φορ, αλλά διαψεύστηκαν από πλευράς της ΑΕΚ, έρχονται νέα σενάρια σήμερα. Το πρωί διαβάσατε για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στη Τουρκία, με τον Ερόλ Μπουλούτ (σ.σ. τεχνικός της Φενέρ) να έχει ζητήσει τον Λιβάγια από την διοίκηση, ενώ έπεισε και τον Κροάτη για την μετακόμισή του. Ομως, τωρα το πάνε ένα στάδιο ακόμα παραπέρα οι Τούρκοι.

Συγκεκριμένα, ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως την προηγουμένη εβδομάδα είχε γίνει η πρώτη επαφή ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μάρκο Λιβάγια, ενώ υποστηρίζει πως ο Κροάτης θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερο επιπέδου και θέλει να παίξει στους Τούρκους.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως το συμβόλαιο του Λιβάγια μπορεί να ανέλθει στα 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ, ποσό που μοιάζει εξαιρετικά μικρό με βάσει και τα θέλω της ΑΕΚ. Αξίζει, βέβαια, να σημειώσουμε πως, ο Λιβάγια δηλώνει απόλυτα συγκεντρωμένος στην «Ενωση»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X