«Αδικο για τον Λιβάγια αν δεν είναι στο Euro με την Κροατία»

«Αδικο για τον Λιβάγια αν δεν είναι στο Euro με την Κροατία»
Photo Credits: INTIME

Τα μέσα της Κροατίας ασχολούνται ξανά με τον Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μάρκο Λιβάγια είχε μια εξαιρετική χρονιά με την ΑΕΚ και όπως είναι λογικό τραβά τα βλέμματα των συμπατριωτών του.

Συγκεκριμένα, το μέσο της Κροατίας, Νet.hr, αναφέρεται στην εξαιρετική σεζόν του επιθετικού της Ενωσης στα κιτρινόμαυρα και τονίζει πως θα ήταν αδικία να μην κληθεί από τον Ζλάτκο Ντάλιτς στο Euro του 2021.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Οταν σκεφτόμαστε για επιθετικές λύσεις, σπάνια πάει το μυαλό μας στον Μάρκο Λιβάγια, τον 26χρονο που έκανε τρομερή χρονιά με την ΑΕΚ. Με το 10 στην πλάτη του ολοκλήρωσε τη σεζόν με 15 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες αφού τουρκικές ομάδες φαίνεται να τον έχουν ψηλά στις μεταγραφικές λίστες τους. Ενώ, ελληνικά μέσα κάνουν λόγω και για ιταλικό ενδιαφέρον για τον Κροάτη.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα επιστρέψει στην Εθνική Κροατίας. Ο Λιβάγια είναι στα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια και προφανώς είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα ήταν άδικο να μείνει στο… ψυγείο.

Ως τώρα με την Κροατία έχει 4 εμφανίσεις, όλες υπό τις οδηγίες του Ζλάτκο Ντάλιτς. Το Εuro πλησιάζει και ο Λιβάγια θα πρέπει να έχει σοβαρές ελπίδες για να βρίσκεται στην ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X