Ατελείωτα προβλήματα στον Αρη, νέα κατάπτωση της εγγυητικής

Ατελείωτα προβλήματα στον Αρη, νέα κατάπτωση της εγγυητικής

Νέο μεγάλο πρόβλημα προέκυψε για την ΚΑΕ Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο μεγάλο πρόβλημα προέκυψε για την ΚΑΕ Άρης, καθώς μετά τους Τσαϊρέλη και Βεργίνη, ακόμα έξι παίκτες κατέθεσαν αίτηση ανάκλησης της εγγυητικής επιστολής, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα κατάπτωση.

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, με την οποία είχε ανασταλεί η εκτέλεση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ

Μετά τους Τσαϊρέλη και Βεργίνη, αίτηση ανάκλησης κατέθεσαν οι παίκτες που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Νίκος Πετράτος, δηλαδή οι Αργυρόπουλος, Κουμπούρας, Χαραλαμπίδης, Μπάρλος, Μούρτος, αλλά και ο Θόδωρος Ζάρας. Αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων ήταν η εγγυητική επιστολή της «κίτρινης» ΚΑΕ να καταπέσει.

Η νέα αυτή κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στον Άρη, καθώς τα ποσά δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα, σε μια στιγμή μάλιστα που η δικάσιμος της υπόθεσης είχε οριστεί στις αρχές Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X