Ψάχνονται Ιαν και Μπουρούσης

Ψάχνονται Ιαν και Μπουρούσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιαν Βουγιούκας στα 35 του χρόνια παραμένει στο ταμείο ανεργίας. Και εκεί θα παραμείνει,  αν δεν βρει κάτι καλό. Αν δεν βρει μία ομάδα, που να τον ικανοποιήσει και αγωνιστικά και οικονομικά. Κυκλοφορεί το σενάριο για επιστροφή του στον Ολυμπιακό, προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Φήμες είναι και τίποτα παραπάνω.  Ούτε για τον Παναθηναϊκό υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής, αφού αν πάρει έναν ακόμη ψηλό το «τριφύλλι», θα είναι βοηθητικός, στυλ Διαμαντάκου και Κώττα.

Περιμένει o Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης απολαμβάνει τις διακοπές του και δεν αγχώνεται για το μπασκετικό του μέλλον. Πάει με το σκάφος του από νησί σε νησί και καλά κάνει, αφού στα 37 του έχει τραβήξει μεγάλο κουπί. Του έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, ακόμη και να επιστρέψει στην Κίνα, προς το παρόν, όμως, δεν έχει πάρει απόφαση. Του είπα να πάει και στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, αλλά το απέρριψε.

Από την στήλη «τρελός του χωριού» της SportDay

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X