«Κλείνει» τα αφτιά του ο Λιβάγια: «Να βοηθήσω την ΑΕΚ και του χρόνου!»

«Κλείνει» τα αφτιά του ο Λιβάγια: «Να βοηθήσω την ΑΕΚ και του χρόνου!»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκο Λιβάγια πέρασε στο... παρασύνθημα για την παραμονή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια πέρασε στο… παρασύνθημα για την παραμονή του.

Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και το δείχνει ο Μάρκο Λιβάγια, παρά τις όποιος φημολογίες υπάρχουν από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη γειτονική Τουρκία. Σήμερα το πρωί, μάλιστα, υπήρξαν ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα που τόνιζαν ότι ο τεχνικός της Φενέρ, Ερόλ Μπουλούτ επικοινώνησε με τον Κροάτη φορ για την μετακόμισή του στην ομάδα.

Παράλληλα, δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα υποστήριζε ότι ο Μπουλούτ ζήτησε τον Λιβάγια από την διοίκηση της Φενέρ, καθώς τον θέλει διακαώς. Ομως, ο 27χρονος άσος της ΑΕΚ κλείνει τα αφτιά του. Ο Λιβάγια στη δήλωσε που παραχώρησε κατά τη παραλαβή του για το βραβείο MVP, υπογράμμισε ότι θέλει να βοηθήσει και του χρόνου την ΑΕΚ, δίνοντας σύνθημα παραμονής! «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να με ψηφίσει. Αυτά τα βραβεία μου δίνουν την ικανοποίηση, μου δίνουν έξτρα ώθηση να κάνω ό,τι περισσότερο γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα και τον επόμενο χρόνο», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X