Μπουλούτ για Λιβάγια: «Τον παίρνουμε φέτος και τον πουλάμε του χρόνου 15-20 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό!»

Αργησε να τολμήσει η ΑΕΚ, έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε για τον Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φουντώνουν» οι φήμες για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια.

Πολύ ψηλά στην επικαιρότητα στη γειτονική χώρα, Τουρκία, βρίσκεται το μέλλον του Λιβάγια. Μάλιστα, τα τουρκικά Μέσα, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, έγραφαν ότι ο Μπουλούτ είχε επικοινωνία με τον Κροάτη, προκειμένου να τον πείσει να πάει στη Φενέρ. Επειτα, αποκαλύπτουν και όσα είπε ο Ερόλ Μπουλούτ στη διοίκηση της Φενέρ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fotospor» καταγράφει τα λεγόμενα του Μπουλούτ στη διοίκηση, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει πως θέλει να αποκτηθεί ο 27χρονος επιθετικός, καθώς θα μπορεί να τον πουλήσει τη νέα σεζόν η Φενέρ 15-25 εκατ. ευρώ: «Νομίζω θα είναι πολύ χρήσιμο αν καταφέρουμε να τον πάρουμε. Ακόμα καλύτερα από τον Μπακασέτα. Εχει παίξει για μεγαλύτερες ομάδες στην καριέρα του. Ισως είναι παίκτης που μπορεί να μας κάνει να λάμψουμε την επόμενη χρονιά και να τον στείλουμε για 15-20 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X