Λάρισα: Κινείται για Τσαλμπούρη και Παπαδάκη

Τσαλμπούρης στο enwsi.gr: «Θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες περνούν και στην Λάρισα καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει και ο Λίνος Γαβριήλ, που αναμένεται να είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν, έχει… σηκώσει μανίκια ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Τζέρι Σμιθ είναι προ των πυλών, όμως στη Λάρισα δεν μένουν εκεί. Κι αυτό γιατί στο στόχαστρο υπάρχουν δύο ακόμα περιπτώσεις από την ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με το SDNA, η ομάδα της Θεσσαλίας έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα της τους Κωνσταντίνο Παπαδάκη και Γιώργο Τσαλμπούρη, για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού τη νέα σεζόν.

Ο Παπαδάκης την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι» να τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει έτοιμος στο «τριφύλλι» την επόμενη σεζόν. Όσον αφορά τον Τσαλμπούρη, είναι ελεύθερος στην αγορά και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, έπειτα από μία σεζόν στον Κολοσσό Ρόδου.

Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει ανοίξει κύκλο επαφών για τους δύο παίκτες, τους οποίους έχει ξεχωρίσει για την ερχόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X