Αρσεναλ: Προς αποχώρηση ο Μαρτίνες

Αρσεναλ: Προς αποχώρηση ο Μαρτίνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφασή του να ψάξει νέο σταθμό στην καριέρα του σε περίπτωση που και τη νέα χρονιά είναι στον πάγκο δήλωσε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες που βλέπει το μέλλον του με την Άρσεναλ να είναι δυσοίωνο.

Ο 27χρονος Αργεντινός γκολκίπερ ζητά να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την Άρσεναλ και σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του από το σύλλογο εάν δεν δει κάποια εξέλιξη στην καριέρα του. «Έχω αποδείξει στο σύλλογο τι μπορώ να κάνω και όταν γυρίσω την επόμενη χρονιά θέλω να είμαι σε περισσότερα ματς. Στόχος μου είναι να πετύχω πράγματα με την Άρσεναλ και γι’ αυτό και μένω. Εάν δεν συμβεί, θα προχωρήσω», δήλωσε ο τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων». Ο ίδιος είναι συνδεδεμένος με την ομάδα από το 2012 όταν και ανέβηκε από την U23 και έφυγε άμεσα δανεικός για την Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Από τότε οι δανεισμοί ήταν συχνό φαινόμενο για το Μαρτίνες μέχρι και φέτος που εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Ως βασικός αγωνίστηκε στα τελευταία εννέα ματς καθώς ο Αρτέτα τον προτίμησε αφού ο Λένο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Αυτό, όμως, που είναι αξιοσημείωτο είναι πως δέχθηκε εννέα γκολ κάτι που κάνει τον Αρτέτα να έχει δεύτερες σκέψεις για να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X