ΑΕΚ: Καμία πρόταση ή κρούση για τον Λιβάγια

ΑΕΚ: Καμία πρόταση ή κρούση για τον Λιβάγια
Photo Credits: INTIME

Στο ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Λιβάγια απάντησε η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες ώρες ένα τουρκικό δημοσίευμα υποστήριζε ότι η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Μάρκο Λιβάγια.

Σε αυτές τις φήμες έβαλε άμεσα τέλος η ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία πρόταση ή κρούση για τον Κροάτη επιθετικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο Λιβάγια με πρόσφατες δηλώσεις του είχε στείλει μήνυμα παραμονής στην Ενωση.

Τι έλεγε το δημοσίευμα;

Συγκεκριμένα, το Fotospor αναφέρει πως ο Κροάτης είναι ο εκλεκτός της Φενερμπαχτσέ για να πάρει τη φανέλα με το «10» και να γίνει ο νέος της μαέστρος.

Μάλιστα, τονίζεται πως με την υπόθεση ασχολείται προσωπικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κος και είναι πρόθεση του ίδιου να μετακομίσει στην Πόλη ο Λιβάγια τον οποίο κρίνει ως τον πιο κατάλληλο ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει τον Αλεξ ντε Σόουζα, ο οποίος έχει αποσυρθεί.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Η αναζήτηση της Φενέρ απέδωσε καρπούς. Μετά τον θρύλο Αλεξ ντε Σόουζα, δεν έχει βρεθεί κάποιος επάξιος για την θέση «10» στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Τώρα στο στόχαστρο της ομάδας είναι ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Αλί Κος επιμελείται ο ίδιος την υπόθεση ώστε ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα χρώματα της Φενέρ».

ΑΕΚ: Καμία πρόταση ή κρούση για τον Λιβάγια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X