ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Μοϊάνος στο βόλεϊ

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Μοϊάνος στο βόλεϊ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μοϊάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μοϊάνο. Ο 21χρονος (18/12/1998) πασαδόρος, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Δημήτρης Μοϊάνος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΣΠΑ Καρδίτσας, όπου αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2016. Τη διετία 2016-2018 φόρεσε τη φανέλα του Μίλωνα, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο.

Ο Δημήτρης Μοϊάνος υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο Team Manager του τμήματος, Μάνος Μακρής, ο οποίος και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα “κιτρινόμαυρα”.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Μοϊάνος δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της ΑΕΚ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα. Η νέα αγωνιστική περίοδος στη νεοσύστατη Pre League αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητική, για αυτό θα δουλέψουμε πολύ σκληρά στο γήπεδο ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Τους χρειαζόμαστε να μας στηρίξουν τόσο στο γήπεδο, όσο και με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΚ 2020-21“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X