Ρούμπιο: «Δεν έχουμε πετύχει κάτι με το 5-0»

Οι Φίνιξ Σανς είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και αυτό τους έχει βάλει στο κόλπο για τα playoffs. Ωστόσο τα… μυαλά τους δεν έχουν πάρει αέρα, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Ρίκι Ρούμπιο.

Είναι η μεγάλη έκπληξη της «φούσκας». Οι Σανς δείχνουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και τρέχουν ένα 5-0, που τους έχει δώσει ελπίδες για συμμετοχή στην postseason. Όμως δεν έχουν το πάνω χέρι και αυτό το σερί δεν σημαίνει κάτι, όπως δήλωσε ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να φθάσει στο 8-0 και να περιμένει κάποιο «δώρο» από τους αντιπάλους της.

«Είμαστε πεινασμένοι και γνωρίζουμε ότι οι επιλογές μας είναι να τερματίσουμε με 8-0 και οι υπόλοιπες ομάδες να χάσουν, αυτός είναι ο στόχος μας, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, προσπαθώντας να βγαίνουμε στο παρκέ και να κερδίζουμε κάθε βράδυ. Το 5-0 είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα κάτι, και τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Οκλαχόμα», επισήμανε ο γκαρντ της ομάδας του Φίνιξ.

«Το να αρχίζεις να κερδίζεις και να είσαι σε καλή κατάσταση, βοηθάει πολύ και ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αποτύχουμε, ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και ακόμη κι έτσι. Πρέπει να ελπίζουμε ότι κάποιο αποτέλεσμα των άλλων ομάδων θα μας ευνοήσει», είπε ο MVP του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου για την ομάδα του που έχει έρθει σε τροχιά playoff.

«Ήρθαμε με μεγάλη επιθυμία, με την ψευδαίσθηση ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και είμαστε εκεί αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε ο Καταλανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X