ΑΕΚ: Οι παίκτες που έφυγαν και δεν είναι στη προετοιμασία

ΑΕΚ: Οι παίκτες που έφυγαν και δεν είναι στη προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν θα είναι στη... εφετινή προετοιμασία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ήταν πέρυσι στην ομάδα, αλλά όχι εφέτος.

Η προετοιμασία σήμερα το απόγευμα ξεκινάει. Αλλά δεν θα είναι όλοι από την περυσινή ομάδα σε αυτή. Κάποια έφυγαν ως ελεύθεροι, άλλοι επέστρεψαν από τον δανεισμό τους, ενώ υπήρξε και πώληση παίκτη το εφετινό καλοκαίρι. Συνεπώς, υπάρχουν διαφορές στο ρόστερ της ΑΕΚ. Βέβαια, η ΑΕΚ κάνει προσπάθεια σε δύο περιπτώσεις παικτών για να μείνουν. Ομως, δεν είναι όλα… εύκολα. Ας το δούμε πιο αναλυτικά.

Σέρχιο Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε για τρίτη φορά στην ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη. Και αυτή τη φορά ως δανεικός. Ομως, σε καμιά περίπτωση δεν έπιασε τα αναμενόμενα στάνταρ, ενώ μπροστά του είχε και μεγάλο ανταγωνισμό, καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κράτησε τη θέση του στην κορυφή.

Ο «Τσίνο» λοιπόν, γυρίζει στη Λας Πάλμας και μάλιστα τα ισπανικά Μέσα τόνιζαν χθες ότι «θα βρίσκεται την άλλη εβδομάδα κανονικά στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς με την Λας Πάλμας». Η ΑΕΚ κάνει την προσπάθειά της, προκειμένου να κρατήσει εκ νέου ως δανεικό τον «Τσίνο». Κάτι, βέβαια, που δεν είναι εύκολο.

Ογκνιεν Βράνιες

ΑΕΚ-Βράνιες είναι μια σχέση που δύσκολα «χαλάει». Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός ήρθε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από την Αντερλεχτ και βρήκε ξανά τα βήματά του με την ΑΕΚ. Ωστόσο, η αρχή ήταν δύσκολη, ενώ «προβλημάτισε» με τη συμπεριφορά του σε κάποια σημεία της σεζόν. Με τον Καρέρα έδειξε όμως, ότι είναι σε καλό δρόμο.

Χθες έστειλε μήνυμα επιστροφής στην ΑΕΚ. Ομως, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του. Η ΑΕΚ περιμένει από τον Βράνιες να λύσει τα ζητήματά του με την Αντερλεχτ, ώστε να μπορεί να γυρίσει. Αν αργήσει κι άλλο, η «Ενωση» θα προχωρήσει με επόμενους στόχους. Ομως, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ούτε αυτός είναι στο ρόστερ.

Νίκλας Χουλτ – Βίκτωρ Κλωναρίδης

Ο Νίκλας Χουλτ και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ήταν οι δύο παίκτες της ΑΕΚ, των οποίων τα δύο συμβόλαιο ολοκληρώθηκαν εφέτος το καλοκαίρι. Αμφότεροι, δεν ανανέωσαν με την ΑΕΚ και επομένως αποχώρησαν. Ο Σουηδός αριστερός μπακ ακόμα ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, με τον Αρη να ακούγεται έντονα από την Ελλάδα. Ομως, μια επιστροφή στην πατρίδα του δεν φαντάζει… μακρινή επιλογή.

Παράλληλα, ο «Κλώνα» υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ, όπου το ξεκίνημά του εκεί είναι αρκετά καλό, ενώ δείχνει να υπολογίζεται πολύ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Βασίλης Μπάρκας

Η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός. Η ΑΕΚ πούλησε τον Μπάρκα στη Σέλτικ έναντι 6 εκατ. ευρώ και βγήκε σίγουρα κερδισμένη, καθώς σε ένα δύσκολο καλοκαίρι και μέσα σε χαλεπούς καιρούς, κατάφερε να έχει σημαντικά έσοδα από την πώληση ενός παίκτη.

Μάλιστα, χθες ντεμπούταρε με τη Σέλτικ κόντρα στη Κιλμάρνοκ, ενώ δέχθηκε γκολ από την «άσπρη βούλα», στην ισοπαλία των «Κελτών» με 1-1. Ετσι, λοιπόν, ούτε αυτός θα βρίσκεται στη προετοιμασία του «δικέφαλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X