ΑΕΚ: Με αυτό το ρόστερ ξεκινά σήμερα προετοιμασία!

ΑΕΚ: Με αυτό το ρόστερ ξεκινά σήμερα προετοιμασία!
Photo Credits: INTIME

Οι επιλογές του Μάσιμο Καρέρα για την προετοιμασία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 33 εκλεκτοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που θα προετοιμαστούν υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα.

Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Η «Ένωση» σε αυτή τη χρονιά που έρχεται θέλει σαφώς να είναι πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα, αλλά να πάρει και το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και συνάμα να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, του οποίου ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 30 του μήνα.

Ο Μάσιμο Καρέρα λοιπόν, έχει να προετοιμάσει μία λίστα ποδοσφαιριστών για τη νέα χρονιά που έρχεται. Βέβαια, δεν πρέπει να… ξεγράφουμε τους παίκτες που θα έρθουν άμεσα στην ΑΕΚ, σε θέσεις που ο «δικέφαλος» έχει ανάγκη,

Οι τερματοφύλακες

Οι επιλογές για κάτω από το τέρμα είναι πολύ συγκεκριμένες. Η ΑΕΚ πούλησε πριν λίγες εβδομάδες τον Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ και επομένως επιλέγει να σταθεί τη νέα χρονιά με τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι βασικός στην «Ένωση», καθώς όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών». Έπειτα, ως δεύτερη λύση θα είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος έχει εμπειρίες από τη Super League, διότι ο 27χρονος πορτιέρε έχει γράψει αρκετές εμφανίσεις στην καριέρα του με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανθρακικό. Την τετράδα συμπληρώνουν οι νεαροί Παναγιώτης Γκίνης και Βασίλης Χατζηεμμανουήλ.

Αμυντικοί

Στην άμυνα η ΑΕΚ προχωράει με τις υποθέσεις του αριστερού μπακ και του στόπερ, προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ πίσω. Εως τώρα βρίσκονται στις επιλογές του Καρέρα για το δεξιό άκρο ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Μότα Παουλίνιο, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Κωνσταντίνος Σταμούλης, που ήδη από πέρυσι προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Στο κέντρο της άμυνας, η περυσινή πεντάδα, έγινε… τετράδα με την αποχώρηση του Βράνιες. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ανανέωσε το συμβόλαιο του και παρέμεινε, μαζί με τους Μάριο Οικονόμου, Στράτο Σβάρνα και Ζίγκα Λάτσι.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, η αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ με την λήξη του συμβολαίου του, άφησε ως μοναδική επιλογή τον Έλντερ Λόπες. Αυτό καθιστά ως πρώτη προτεραιότητα για την ΑΕΚ την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τον Ινσούα να είναι πιο ψηλά στην σχετική λίστα. Βέβαια, υπάρχει και ο Γιώργος Γιαννούτσος που επέστρεψε από τον δανεισμό του και θα τον δει ο Καρέρα, με τον νεαρό να μπορεί να αγωνίζεται και ως στόπερ, αλλά και ως μπακ.

Οι μέσοι

Η μεσαία γραμμή για την ΑΕΚ η αλήθεια είναι πως, είναι αρκετά γεμάτη και ενδέχεται να μείνει ανεπηρέαστη. Η ΑΕΚ έχει τον Νταμιάν Σιμάνσκι, που απέκτησε με μεταγραφή και θα κάνει τη πρώτη του προετοιμασία με τα κιτρινόμαυρα, ενώ κανονικά θα βρίσκονται στη προετοιμασία οι Νέναντ Κρίστιτσιτς και Αντρέ Σιμόες. Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Πάρης Μπάμπης, Χρήστος Γιούσης και Γιάννης Μπότος θα είναι από τους νεαρούς, με τον Ιταλό τεχνικό να επιλέγει αν θα δοθεί κάποιος από αυτούς δανεικός. Παράλληλα, επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Νταβίντ Σιμάο και από σήμερα θα βρίσκεται κανονικά στα Σπάτα. Ο Κώστας Γαλανόπουλος βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Καρέρα, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος είναι… έτοιμος να κάνει ξανά μια εκπληκτική χρονιά, όπως η περυσινή.

Οι επιθετικοί

Στην επίθεση στην σημερινή πρώτη μέρα προετοιμασίας θα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Ντεμπουτάρουν στα Σπάτα οι Πέταρ Καρακλάγιτς και Γιάννης Ιατρούδης, ενώ «νέο πρόσωπο» είναι και ο Μπράιτ Ενομπακάρε. Φυσικά παρόντες και στην διάθεση του Καρέρα θα είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ντανιέλε Βέρντε, ο Χρήστος Αλμπάνης και οι νεαροί Ευθύμης Χριστόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας. Μάλιστα ειδικά τον Μαχαίρα και τον Χριστόπουλο, ενώ σήμερα θα δώσει το «παρών» και ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στο Αστέρα Τρίπολης. Τέλος, να σημειωθεί πως, θα βρισκόταν στην έναρξη της προετοιμασίας και ο Γιάννης Σαρδέλης, αλλά είναι τραυματίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X