ΑΕΚ: Αντίστροφη μέτρηση για Βράνιες και Ινσούα!

ΑΕΚ: Αντίστροφη μέτρηση για Βράνιες και Ινσούα!
Photo Credits: INTIME

Σε... μια κλωστή κρέμονται οι μεταγραφές των Εμάνουελ Ινσούα και Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση στην ΑΕΚ για τους Ογκνιεν Βράνιες και Εμάνουελ Ινσούα.

Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία και έτσι η ΑΕΚ μπαίνει στη νέα χρονιά. Η «Ενωση», όμως, παράλληλα προχωράει και στον μεταγραφικό τομέα, διότι θέλει να κλείνει «τρύπες» που υπάρχουν στο ρόστερ. Γι’ αυτό και ο Ιλια Ιβιτς έχει πιάσει για τα… καλά δουλειά.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ινσούα, σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ» η ΑΕΚ έχει στείλει… τελεσίγραφο στον παίκτη, για να απαντήσει εντός 24 ωρών. Ο Αργεντινός καθυστερεί εσκεμμένα την υπόθεση, αλλά η ΑΕΚ δεν μπορεί να χρονοτριβεί και βιάζεται για να τελειώνει με το αριστερό άκρο της άμυνας.

Παράλληλα, ο Ογκνιεν Βράνιες έστειλε χθες το δικό του μήνυμα για την ΑΕΚ, με τον Βόσνιο να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία όπου ξανά φορά τα κιτρινόμαυρα. Και εκεί τα πράγματα είναι πιεσμένα. Η ΑΕΚ θέλει ο Βόσνιος να τελειώνει με την Αντερλεχτ. Αλλά δεν πρόκειται να τον περιμένει για… πάντα, με αποτέλεσμα να προχωράει κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X