Δώνης με Ζαχίντ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δώνης με Ζαχίντ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Photo Credits: INTIME

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως θα ανταμώσουν Γιώργος Δώνης και Γκίας Ζαχίντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 20 μέρες έφτασε το διάστημα που έμεινε χωρίς ομάδα ο Γιώργος Δώνης.

Ο πρώην (πλέον) προπονητής του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, συμφώνησε σε όλα χθες με τη διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έστειλε πίσω υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στον Τζακ Αγγελίδη και σήμερα το πρωί θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Ισραήλ για να ολοκληρώσει το deal με τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Το συμβόλαιο του Δώνη στη Μακάμπι θα έχει διάρκεια 1+1 χρόνια, με την οψιόν ανανέωσης να βρίσκεται στην πλευρά του το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι απολαβές του θα είναι λίγο πάνω από τις 400.000€. Στις αρχές της εβδομάδας θα τον ακολουθήσουν στο Ισραήλ κι όλοι οι συνεργάτες που είχε πάντα μαζί του σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε.

Δεν αποκλείεται πάντως, λίαν συντόμως να τον ακολουθήσει στο Τελ Αβίβ κι άλλος ένας παλιός… γνώριμός του. Ένας παίκτης με τον οποίο συνεργάστηκε και στον ΑΠΟΕΛ και στον Παναθηναϊκό, ο Γκίας Ζαχίντ. Ο Δώνης έχει ζητήσει από τους Ισραηλινούς να κινηθούν για την απόκτηση του διεθνούς Νορβηγού μεσοεπιθετικού από την κυπριακή ομάδα, θεωρώντας τον κομβικό για τη νέα ομάδα που θέλει να χτίσει στη Μακάμπι. Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Ισραήλ, οι δύο σύλλογοι είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X