«Φάπα» στον Κωστάκη: Ο Μέσι αρνήθηκε να του δώσει το χέρι! (VIDEO)

«Φάπα» στον Κωστάκη: Ο Μέσι αρνήθηκε να του δώσει το χέρι! (VIDEO)

Ο Κώστας Μανωλάς έφαγε ένα τεράστιο «άκυρο» από τον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μανωλάς έφαγε τεράστιο «άκυρο» από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Μανωλάς για ακόμα μια φορά έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Ακόμα και ο Λιονέλ Μέσι τσαντίστηκε μαζί του και με την όλη συμπεριφορά του, η οποία προσέβαλε τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ολα βέβαια, ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια. Και στην αντίδραση του Κώστα Μανωλά, όταν η Ρόμα απέκλειε την Μπάρτσα από τη συνέχεια του Champions League. O Λιονέλ Μέσι χαιρετούσε συμπαίκτες και αντιπάλους, μέχρι που έφτασε στον Μανωλά. Του έκανε τη χειρονομία που παραπέμπει στο «όχι» και συνέχισε! Ετσι, ο Μανωλάς έφαγε ένα τεράστιο «άκυρο» και ο Μέσι τον έβαλε στη θέση του!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ της Μπάρτσα, ο Μανωλάς έδειχνε τρία δάκτυλα στον Λουίς Σουάρες. Κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό των παικτών των «μπλαουγκράνα», με τον Μανωλά να προσπαθεί μόνο να προκαλεί σε όλο το ματς.

Γενικότερα ο Μανωλάς δείχνει… Ολυμπιακή συμπεριφορά και στο εξωτερικό, παρότι φορά την φανέλα ιστορικών ομάδων και παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις απέναντι σε σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου. Με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του αυτή, να… πληρώνεται ακριβά.

Δείτε τι έγινε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X