Μπάρκλεϊ: «MVP είναι ο Αντετοκούνμπο, μετά ο ΛεΜπρον και τρίτος ο Χάρντεν» (VIDEO)

Μπάρκλεϊ: «MVP είναι ο Αντετοκούνμπο, μετά ο ΛεΜπρον και τρίτος ο Χάρντεν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την άποψη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είνα ο φετινός MVP του NBA εξέφρασε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θεωρεί ως MVP της φετινής χρονιάς στο NBA ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Όταν ρωτήθηκε στο πλαίσιο της εκπομπής «Inside the NBA» ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ για το ποιον θέλει MVP της σεζόν, απάντησε: «Ο Γιάννης. Ο ΛεΜπρόν έρχεται από πίσω. (Οι Μπακς) Έχουν την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση. Είναι πιθανώς ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς. Αγαπώ τον ΛεΜπρόν. Είναι μεγάλος παίκτης, ακόμα μεγαλύτερος ως άνθρωπος, είναι κορυφαίος ακομα στα 35 του. Αλλά οι Μπακς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, πάνε για 70 νίκες. Και κατά την άποψή μου, είναι ο Γιάννης».

Στη συνέχεια, ο Ντρέιμοντ Γκριν, που ήταν καλεσμένος, δήλωσε πως: «Θα πω τον ΛεΜπρόν. Κάνει καλή χρονιά, ηγείται των Λέικερς. Αλλά θα κάνω μια ερώτηση. Πληρώνεται ο Τζέιμς Χάρντεν αρκετά, για τα νούμερα που έχει; Κανείς δεν του δίνει τα εύσημα που τού αξίζουν».

Όταν ο Κένι Σμιθ υπερασπίστηκε λίγο τον Τζέιμς Χάρντεν, ο Μπάρκλεϊ έγινε… ταύρος και τού απάντησε: «Είναι τρίτος. Είναι πίσω από τον Γιάννη και τον ΛεΜπρόν. Είναι τρίτος στη λίστα! Δεν τον βάλαμε εκεί, αυτό αξίζει. Όλοι με κοροϊδεύατε πριν κάποια χρόνια, όταν έλεγα ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός. Δεν είναι κορυφαίος, δεν τον συγκρίνεις με τον Μάικλ Τζόρνταν ή τον Κόμπι Μπράιαντ, αλλά είναι ίσως ο καλύτερος επιθετικός που είχαμε. Όσο καλοί ήταν ο MJ ή ο Κόμπι, δεν ήταν σουτέρ. Αυτός είναι».

Όσο για τον Αμυντικό της χρονιάς, όλοι ψήφισαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκτός από τον Ντρέιμοντ Γκριν, που επέλεξε τον Άντονι Ντέιβις. Για τον πιο βελτιωμένο παίκτη υπήρξε συμφωνία στο όνομα του Μπαμ Αντεμπάγιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X