ΑΕΚ: Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ο Θεοδόσης (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ο Θεοδόσης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ προωθήθηκε ο Δημήτρης Θεοδόσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προώθηση του Δημήτρη Θεοδόση στην ανδρική ομάδα ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του Δημήτρη Θεοδόση από την Ακαδημία Βόλεϊ του Συλλόγου στην ανδρική ομάδα. Ο 17χρονος (27/06/2003) κεντρικός ύψους 2,00 μ., υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Δημήτρης Θεοδόσης βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2015. Είναι βασικό μέλος της Εθνικής Παίδων έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας και την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Εφήβων. Το 2019 αναδείχθηκε καλύτερος κεντρικός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας.

Ο Δημήτρης Θεοδόσης υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο Team Manager του τμήματος, Μάνος Μακρής, ο οποίος του ευχήθηκε τα καλύτερα στη νέα σελίδα της καριέρας του.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Θεοδόσης δήλωσε στο aek.gr: “Η χαρά μου είναι μεγάλη για το συμβόλαιό μου με την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ και η πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη. Ύστερα από τόσα χρόνια συνεχούς παρουσίας στις Ακαδημίες θα αγωνιστώ επιτέλους στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Κάθε αθλητής που έχει τη δική μου ευκαιρία, θέλει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του στην ομάδα προκειμένου να έρθουν τα καλά αποτελέσματα και οι επιτυχίες. Περιμένω με ανυπομονησία την προετοιμασία και να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε προπονήσεις. Πιστεύω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας“.

Δημήτρη, καλή επιτυχία και με την ανδρική ομάδα!

ΑΕΚ: Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ο Θεοδόσης (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ο Θεοδόσης (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X