Πικραμένος ο Μπουφόν: «Στο 2-1 σκέφτηκα ότι θα προκριθούμε»

Μπουφόν: «Δεν λείπω στη Γιουβέντους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πικραμένος απ’ τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τη συνέχεια του Champions League εμφανίστηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Σε δηλώσεις του ο 42χρονος είπε για το πως βίωσε το ματς με τη Λυών απ’ τον πάγκο:
«Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι προκειμένου να μην δεχθούμε γκολ. Είναι ξεκάθαρο ότι μετά το γκολ του Ντεπάι το σχέδιο αυτό άλλαξε. Από εκεί και πέρα ψάξαμε το γκολ οργανωμένα, χωρίς όμως να αμελούμε την άμυνά μας. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς. Στο 2-1 ομολογώ πως πίστεψα πως θα περνούσαμε στην επόμενη φάση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε» τόνισε ο 42χρονος γκολκίπερ.

Στη συνέχεια ο Μπουφόν εξήγησε το γιατί μίλησε αυτός στην ιταλική τηλεόραση και γιατί όλοι οι βασικοί παίκτες (πλην Πιάνιτς) δεν ήθελαν να κάνουν δηλώσεις. «Νομίζω ότι έχω αρκετή εμπειρία για να καταλάβω ότι σε τέτοιες στιγμές όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι τόσο στενοχωρημένοι που ίσως δεν θα έβρισκαν τι να πουν. Μας πόνεσε ο αποκλεισμός. Δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε και είμαστε όλοι μας πικραμένοι για αυτό. Κάθε φορά που παίζουμε αγώνα του Champions League σκεφτόμαστε πως πρέπει να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε το τρόπαιο. Πάντα λέμε ότι είναι η χρονιά μας αλλά δυστυχώς παίζουμε με καλούς αντιπάλους και χάνουμε» παραδέχτηκε ο Ιταλός θρύλος της Γιουβέντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X