Τάσος Καπετανάκος: «Ο Ινσούα είναι μια καλή λύση, όχι υπέρβαση» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Ο Ινσούα είναι μια καλή λύση, όχι υπέρβαση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος σχολιάζει την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Εμάνουελ Ινσούα σε πρώτο… φόντο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις. Ο Τάσος Καπετανάκος σχολιάζοντας την επικαιρότητα της ΑΕΚ, τόνισε ο Ινσούα είναι μια καλή λύση, όχι όμως μια υπέρβαση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ανακοινώσεις της «Ένωσης» για Καρακλάγιτς και Ιατρούδη, στις δηλώσεις του Μάρκο Λιβάγια που «φωτογραφίζει» ανανέωση, ενώ μίλησε για τον Αλί, που είναι μια καλή προοπτική για την ΑΕΚ.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr Τάσου Καπετανάκου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr θα μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινά της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X