Ντιλέινι: «Εγώ είμαι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη»

Ντιλέινι: «Εγώ είμαι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αρμάνι Μιλάνο παρουσίασε ενώπιον των δημοσιογράφων τον Μάλκολμ Ντιλέινι το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Αυγούστου, με τον ίδιο να παρουσιάζεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την… αποστολή που έχει αναλάβει επί ιταλικού εδάφους. Ο έμπειρος περιφερειακός, που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, μίλησε για όσα έχει στο μυαλό του για την επόμενη διετία, που θα φοράει τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του ως τον κορυφαίο περιφερειακό της Ευρώπης.

“Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου, πέρσι γνώρισα επίσης τον Σέιλ Λάρκιν. Δεν ξέρω προσωπικά τον Σκότι Γουίλμπεκιν, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω αντιμετωπίσει. Αλλά και πάλι, με την ελευθερία να δημιουργώ και την μπάλα στα χέρια, εγώ είμαι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη” είπε δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα ο Μάλκολμ Ντιλέινι όταν κλήθηκε να κατονομάσει τους κορυφαίους περιφερειακούς της EuroLeague.

Δεν έμεινε βέβαια σε αυτά, αφού εξήγησε επίσης τι συνέβη με την Μπαρτσελόνα, γιατί το ΝΒΑ δεν είναι πλέον στο μυαλό του, αλλά και αυτό που περιμένει να πετύχει με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Μπαρτσελόνα: “Πήγα αργά στην ομάδα, κάποιες φορές έπρεπε εγώ να έχω τον απόλυτο έλεγχο, αλλά δεν ήταν αυτός ο ρόλος μου. Ήθελα να είμαι ο εαυτός μου, αλλά την ίδια ώρα δεν ήθελα να κάνω bullying σε κανέναν σε σχέση με αυτά που του ζητούνταν. Δεν περνάω καλά, αν δεν είμαι ο εαυτός μου”.

Για το ΝΒΑ: “Πριν πάω στην Μπαρτσελόνα, όταν υπέγραψα στην Κίνα, ο μοναδικός στόχος μου ήταν να πάω στο ΝΒΑ. Το μυαλό μου ήταν επικεντρωμένο σε αυτό. Η Κίνα μού έδωσε την αυτοπεποίθηση που ήθελα για να τα καταφέρω. Μετά, συνέχισα να δουλεύω για να βρω ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, γι αυτό άργησα να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα. Μιλούσα με τους Νιου Γιορκ Νικς, συμμετείαχ στο minicamp των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αλλά στο ΝΒΑ τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά, με έναν άλλο ρυθμό. Η πρόταση από την Μπαρτσελόνα έφτασε την κατάλληλη στιγμή. Ήθελα να πάω εκεί και να περάσω καλά, να κερδίσω την EuroLeague. Πλέον δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό μου το ΝΒΑ”.

Για τη συνύπαρξη με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ: “Μπορώ να παίξω τόσο στο “1” όσο και στο “2” δεν έχω πρόβλημα και δεν με απασχολεί. Αν πρέπει να σκοράρω, θα το κάνω. Αν πρέπει να παίξω ως ο μοναδικός χειριστής, θα το κάνω επίσης. Θα είναι ωραίο να παίξω με τον “Τσάτσο” την επόμενη σεζόν. Είναι νικητής, παίζει μακριά από την μπάλα, είναι σπουδαίος χειριστής και δημιουργός, μπορεί να σκοράρει αν χρειαστεί”.

Για τα social media: “Το 90% όσων γράφω είναι χαβαλές. Ένα πράγμα που δεν κάνω ποτέ όμως είναι να φανώ κακός ή ο σύλλογος τον οποίο εκπροσωπώ. Ποτέ δεν δείχνω έλλειψη σεβασμού στον κόσμο, αλλά επίσης δεν ανέχομαι την έλλειψη σεβασμού προς εμένα. Κυρίως προσπαθώ να περνάω καλά και να κάνω χαβαλέ. Δεν είμαι από αυτούς που άμα χάσουν ένα παιχνίδι θα εξαφανιστούν για δύο εβδομάδες. Μένω στην Ευρώπη, είμαι μόνος μου, δεν έχω την οικογένεια ή παιδιά μαζί”.

Πηγή: Sport24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X