Μουρίνιο για Αλί: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να φθάσει σε... top επίπεδο!»

Μουρίνιο για Αλί: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να φθάσει σε... top επίπεδο!»
Photo Credits: INTIME

Τι είχε πει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Αλμοέζ Αλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εξαιρετικά λόγια για το ταλέντο του Αλμοέζ Αλί είχε μιλήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο 24χρονος επιθετικός είναι σε επαφή με την ΑΕΚ, η οποία είναι σε καλό δρόμο για την απόκτησή του. Ο φορ από το Κατάρ, με καταγωγή από το Σουδάν έχει τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα. Εχει συχνή επαφή με τα δίχτυα και προσφέρει επιθετικά στις ομάδες που αγωνίζεται. Και αυτό είχε παρατηρήσει ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο, πριν από δύο χρόνια στο Ασιατικό Κύπελλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δει αγώνες του Αλί και έμεινε… άκρως εντυπωσιασμένος από τις ικανότητές του. Πιο συγκεκριμένα, ο «Special One» είχε πει σε δηλώσεις του στο «BeIN Sports» ότι ο «Αλμοέζ είναι εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να παίξει στο εξωτερικό. Θεωρώ ότι είναι ευέλικτος και κινείται πολύ γρήγορα». Έπειτα, πρόσθεσε για τον 24χρονο άσο: «Ο Αλμοέζ έχει ότι χρειάζεται για να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα, εάν θέλει να γίνει ένας από τους… top παίκτες. Παράλληλα, διαθέτει πολύ καλά τελειώματα. Έχει ύψος 1.80 εκατ. και έχει καλό σώμα».

Στη συνέχεια, είπε: «Εάν το Κατάρ τον θέλει καλύτερο, τότε πρέπει να τον πάνε σε καλύτερο πρωτάθλημα. Είναι καλός παίκτης. Πρέπει να παίξει κάπου πιο ανταγωνιστικά. Ο Μουμπάρακ Μουσταφά (σ.σ. παλαίμαχος παίκτης του Κατάρ) μου είπε ότι ο Αλί παίζει πολλές φορές και στα φτερά. Δεν το ήξερα. Είναι καλό που μπορεί να παίξει και εκεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X