Γενέθλια σήμερα για τον ΜΕΓΑΛΟ Σεραφείδη!

Γενέθλια σήμερα για τον ΜΕΓΑΛΟ Σεραφείδη!
Photo Credits: INTIME

Ο εμβληματικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ γίνεται 85 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενέθλια έχει σήμερα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Στέλιος Σεραφείδης, ο οποίος γίνεται 85 ετών!

Ο εμβληματικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί για 20 χρόνια με τον Δικέφαλο στο στήθος κατακτώντας τρία Πρωταθλήματα (1963,1968,1971) και τρία Κύπελλα (1956,1964,1966) σε εποχές που το ποδόσφαιρο παιζόταν σε χωμάτινα γήπεδα και οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν τις πολυτέλειες που έφερε ο εκσυγχρονισμός του αθλήματος.

Μάλιστα ο Στέλιος συνέχισε να υπηρετεί την οικογένεια της ΑΕΚ και μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα (έως το 1995), ενώ κατά καιρούς αναλάμβανε πόστα στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της ΑΕΚ.

Μέχρι σήμερα βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα σε όλα τα σπορ, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Εμείς από την πλευρά μας του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο που είναι να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στο μέρος όπου μεγαλούργησε.

Εξάλλου στο πρόσωπό του φαίνεται η αδημονία όλου του κόσμου της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση του «σπιτιού» της Ένωσης… Χρόνια πολλά Στελάρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X