Μένει στον Παναθηναϊκό ο Καλαϊτζάκης

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Καλαϊτζάκης
Photo Credits: INTIME

Αλλαγή δεδομένων με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες μέρες όλα έδειχναν ότι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, όμως τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και ο νεαρός παίκτης θα παραμείνει στους «πράσινους» ως μπακ απ του Σαντ Ρος.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αναμένεται να φοράει για ακόμη δύο χρόνια ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο 21χρονος πόιντ γκαρντ είχε συμβόλαιο με το τριφύλλι, οι δύο πλευρές κάθισαν όμως ξανά στο τραπέζι με στόχο να επεκτείνουν πρόωρα τη συνεργασία τους υπό διαφορετικούς οικονομικούς όρους. Παρότι μάλιστα το πρόωρο διαζύγιο έμοιαζε να είναι κοντά τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξε ανατροπή με τον παίκτη και το τριφύλλι να βρίσκονται πλέον προ των πυλών μιας νέας συμφωνίας, που θα κρατήσει τον ύψους 2μ02 περιφερειακό στο ΟΑΚΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στη Νεβέζις, με την οποία είχε 12.2 πόντους (πρώτος σκόρερ της ομάδας), 4.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 3.3 λάθη και 1 κλέψιμο ανά 28’41” συμμετοχής στο λιθουανικό πρωτάθλημα. Η εξέλιξη που παρουσίασε σωματικά, αλλά και αγωνιστικά τον τελευταίο χρόνο ήταν σημαντική, με την απόφαση του τριφυλλιού να τον παραχωρήσει στη Νεβέζις να φέρνει αποτέλεσμα.

Παρότι έχει δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft του φθινοπώρου, δεν πρόκειται να μετακομίσει άμεσα στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη -εφόσον βέβαια επιλεγεί από κάποια ομάδα. Έτσι, θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να… μονιμοποιηθεί στο ρόστερ και να έχει ρόλο στο rotation του Γιώργου Βόβορα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X