Ούτε στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Λάζαρος -Επιστρέφει άρον άρον Ελλάδα!

Καλό καλοκαίρι τώρα για τον Χριστοδουλόπουλο
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ναυάγιο κατέληξαν οι συζητήσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Απόλλωνα Λεμεσού και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ – εκτός των άλλων – επιστρέφει άρον άρον στην Ελλάδα.

Αρνητική τροπή φαίνεται πως παίρνει το ενδεχόμενο μετακίνησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Απόλλων Λεμεσού. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός μετέβη χθες στην Κύπρο και παρότι οι δύο πλευρές έδειχναν κοντά σε συμφωνία, τελικά δεν τα βρήκαν και το ζήτημα είναι ανοικτό.

Μάλιστα ο Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, σχολίασε σχετικά στον Super Sport FM πως «ο Χριστοδουλόπουλος ήρθε για να συζητήσει με την ομάδα και να ψάξει λίγο περισσότερο, την πόλη και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Απόλλωνας του έχει καταθέσει πρόταση. Έμεινε ευχαριστημένος από την πόλη και τις εγκαταστάσεις. Θα επιστρέψει στην Αθήνα, να συζητήσει με τη σύζυγο του και να αξιολογήσει την πρόταση του Απόλλωνα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, χωρίς να εννοώ ότι θα έχει θετική ή αρνητική κατάληξη. Ο Απόλλωνας έκανε ό,τι μπορούσε για να τον πείσει, από κει και πέρα εναπόκειται στον ίδιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X