Λίβερπουλ: Ενδιαφέρεται για τον Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς

Λίβερπουλ: Ενδιαφέρεται για τον Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς
Photo Credits: INTIME

Τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Τζαμάλ Λιούις θέλει η Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νόριτς υποβιβάστηκε στην Championship και η Λίβερπουλ θέλει να το εκμεταλλευτεί φέρνοντας τον 22χρονο Τζαμάλ Λουίς. Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και αναμένεται να κοστίσει περίπου 10 εκατομμύρια λίρες.

Ο άσος από την Βόρειο Ιρλανδία έπαιξε φέτος σε 28 αγώνες στην Premier League, ενώ με την ομάδα του έχει ξεπεράσει τις 100 εμφανίσεις τα 3 τελευταία χρόνια. Ο 22χρονος εκπροσωπείται από την ίδια εταιρεία με τον… ανταγωνιστή του αριστερό μπακ, Αντι Ρόμπερτσον, αλλά και τον Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του, υπολογίζεται ότι η μεταγραφή του πιθανότατα θα γίνει για ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. λίρες.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια ήταν η ιστορία του Ρόμπερτσον, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Reds το 2017 αντί 8.5 εκατ. λιρών λίγο αφού η Χαλ έπεσε στην Championship. Ο Λιούις θα δώσει λύσεις σε μια θέση στην οποία back-up ήταν ο Αλμπέρτο Μορένο, ενώ όταν ο Ισπανός αποχώρησε, το κενό κάλυψε σε πολλές περιπτώσεις ο Τζέιμς Μίλνερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X