Ανακοίνωσε τον Γιάννη Αμανατίδη ο ΠΑΟΚ

Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αμανατίδης
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αμανατίδη ανακοίνωσε  η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο 39χρονος Έλληνας θα θα βρίσκεται στο πλευρό του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο 39χρονος προπονητής βρισκόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον πάγκο της Σεν Γκάλεν ως βοηθός του Πιετρ Ζιέλντερ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου, ως βοηθός προπονητή.

Γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1981 στην Κοζάνη. Σε ηλικία 14 ετών έφυγε για Γερμανία και εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Στουτγκάρδης, έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2004. Πέρασε για μία σεζόν από την Καϊζερσλάουτερν και το 2005 εντάχθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέχρι το 2011, όταν και κρέμασε τα παπούτσια του, έχοντας κάνει και λαμπρή καριέρα στην Εθνική Ελλάδας με 35 συμμετοχές και τρία γκολ.

Το 2014 έγινε προπονητής της Κ20 της ΑΕΠ Ηρακλής, ενώ το 2016 έκανε ένα πέρασμα κι από τον πάγκο της πρώτης ομάδας. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A, ενώ δούλεψε τις τελευταίες δύο σεζόν στην Σεν Γκάλεν, στο πλευρό του Πιετρ Ζιέλντερ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X