Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κωνσταντίνος Γεωργίου (ΦΩΤΟ)

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Κωνσταντίνος Γεωργίου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Γεωργίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ ο Κωνσταντίνος Γεωργίου.

Ο εκ των αρχηγών της U18 Εθνικής ομάδας της Κύπρου και διεθνής και με την ανδρική ομάδα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Γεωργίου. Ο 18χρονος (27/02/2002) πασαδόρος, ύψους 1,90 μ., από την Κύπρο, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργίου αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους αθλητές της Κύπρου, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Εθνικό Λατσιών. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργίου είναι διεθνής με την ανδρική ομάδα της Εθνικής Κύπρου και ένας εκ των αρχηγών της U18.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Κωνσταντίνος Γεωργίου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια ενός μεγάλου Σωματείου, όπως είναι η ΑΕΚ. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση για εμένα, καθώς βλέπω ότι γίνεται μία τόσο καλή και οργανωμένη προσπάθεια για να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που αξίζει και στο ανδρικό βόλεϊ. Ήρθα στην ΑΕΚ με σκοπό να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αλέξη Αλεξίου, και φυσικά τον Team Manager, κ. Μάνο Μακρή, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και θα μας στηρίζει όλη τη χρονιά“.

Κωνσταντίνε, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X