Λούνα: Η ΑΕΚ τον θέλει, κοιτά ακόμη 2 αριστερά μπακ -Τον τσέκαρε και η Χιχόν

Λούνα: Η ΑΕΚ τον θέλει, κοιτά ακόμη 2 αριστερά μπακ -Τον τσέκαρε και η Χιχόν
Photo Credits: INTIME

Ο Αντόνιο Λούνα ψηλά στην ισπανική επικαιρότητα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Λούνα, που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, είναι με το… έναμιση πόδι εκτός Λεβάντε.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, από χθες έχει μπει για τα καλά στη… μεταγραφική ζωή της ΑΕΚ. Ο 29χρονος άσος αγωνίστηκε ως δανεικός φέτος στην Ράγιο Βαγιεκάνο στην La Liga 2, όμως δεν κατάφερε με τον ισπανικό σύλλογο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Ως εκ τούτου, αποχωρεί και επιστρέφει στη Λεβάντε.

Όμως, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «unionrayo», ούτε η Λεβάντε θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και ψάχνει τρόπο να απαλλαχτεί από το «βαρύ» του συμβόλαιο, ενώ μπαίνει στην τελευταία του σεζόν με τις «νυχτερίδες».

Όμως, πλην της ΑΕΚ ενδιαφερόμενη για την απόκτησή του είναι και η Σπόρτινγκ Χιχόν (αγωνίζεται στην La Liga 2), η οποία τον «κοιτάει», επίσης, για το αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Σε επαφές με την ΑΕΚ

Ο ίδιος, πάντως, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσω συνέντευξης που παραχώρησε βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ, ενώ η προοπτική να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης» του αρέσει πολύ. Ο Ίλια Ίβιτς, πάντως, συνεχίζει να προσπαθεί να «κλείσει» την «τρύπα» που έχει δημιουργηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά και την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ.

Ο Ιβιτς πάντως έχει επαφή με ακόμη 2 αριστερά μπακ και αναμένονται άμεσα εξελίξεις, καθώς θέλουν στην ΑΕΚ ο… εκλεκτός να είναι την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να τις υπογραφές ώστε να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X