Βέρντε: Ερχεται πρόταση δανεισμού με οψιόν από την Αραβία!

Βέρντε: Ερχεται πρόταση δανεισμού με οψιόν από την Αραβία!
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ περιμένουν πρόταση δανεισμού με οψιόν για τον Ντανιέλε Βέρντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ «ζεστή» για την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε εμφανίζεται από ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Και αυτό φέρνει αισιοδοξία ότι ο Ιλια ιβιτς θα καταφέρει να βρει λύση για τον Ιταλό ακραίο επιθετικό, ώστε να τον αντικαταστήσει με κάποιον που θα ταιριάζει καλύτερα στην ΑΕΚ.

Ο 24χρονος Ιταλός μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου» βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας της Αραβίας, όπως διαβάσατε χθες στο enwsi.gr, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κάνει πρόταση στην ΑΕΚ για τον Ιταλό εξτρέμ και να μην… μείνει μόνο στο τσεκάρισμά του. Στην «Ένωση» δε, περιμένουν την πρόταση, προκειμένου να την εξετάσουν. Και έχουν ενημερωθεί ότι αυτή θα είναι πρόταση δανεισμού του με συγκεκριμένο ποσό μπροστά και οψιόν αγοράς του σε ένα χρόνο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ενδιαφέρεται ομάδα από την Αραβία για τον Βέρντε, καθώς προ εβδομάδων, η Αλ Αϊν είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ιταλό. Αλλά μετά από λίγο καιρό το απέσυρε και στράφηκε στον Γιάννη Φετφατζίδη, η μεταγραφή του οποίου… ναυάγησε, με αποτέλεσμα να μείνει στον Αρη.

Φέτος, στην πρώτη του σεζόν στην «Ένωση», ο Ναπολιτάνος είχε 37 συμμετοχές, 6 γκολ και 6 ασίστ και σε γενικές γραμμές δεν ικανοποίησε από όσα έδωσε. Και ειδικότερα για την επένδυση που έγινε στο πρόσωπο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X